Realizare site wordpress.
Site WordPress potrivit pentru oricine. WordPress este una dintre cele mai populare platforme de publicare din lume si este estimata in prezent la o acoperire de peste 24 la suta din toate site-urile din lume. Site-urile WordPress sunt extrem de personalizabile, foarte usor de utilizat si cea mai mare parte dintre temele puse la dispozitie pot fi achizitionate la preturi foarte de mici, fiind, astfel, o alegere oportuna pentru orice tip de prezentare a unei afaceri, de la un simplu blog pana la portofolii de design sau magazine online complexe. WordPress combina simplitatea pentru utilizatorii incepatori cu complexitatea pentru web-designeri, oferind atat flexibilitate cat si usurinta in utilizare. WordPress este platforma recunoscuta de GOOGLE, astfel incat orice site wordpress construit pe temele puse la dispozitie aici – si optimizat intr-un mod corect! – are sanse mult mai mari de ajunge pe prima pagina in cautarile online si de a deveni vizibil foarte rapid.
SIMPLITATE
Simplitatea face posibila obtinerea si publicarea rapida a unei prezentari on-line. Nimic nu ar trebui sa stea in calea ta atunci cand iti doresti un site frumos, performant si bogat in continut. WordPress este conceput pentru a-ti oferi acest lucru.
WordPress
FLEXIBILITATE
Cu WordPress poti crea orice tip de site doresti: un blog personal , un fotoblog, un site de afaceri, un portofoliu profesional, un site guvernamental, o revista sau ziar online, o comunitate online. Ai la dispozitie cateva zeci de mii de teme imbogatite cu aplicatii, care te vor ajutasa iti prezinti afacerea intr-un mod profesional.
WordPress
MEDIA MANAGEMENT
Se zice ca o imagine spune cat o mie de cuvinte, iata motivul pentru care este important ca tu sa fii capabil de a incarca rapid si usor imagini pe site-ul tau. Cu wordpress totul se realizeaza la click.
WordPress
OPTIMIZARE SEO
Toate temele (modelele de site) oferite de WordPress sunt create pentru a fi gasite mult mai repede de motoarele de cautare. Pentru un control SEO mai fin, exista o multime de programe SEO, care te ajuta sa devii cat mai vizibil pe GOOGLE.
WordPress
Site wordpress realizare site ieftin.