CELE MAI CUMPARATE MODELE TE ASTEAPTA AICI!

Modele Site 216

Cele mai populare si cele mai vandute modele de design pentru site din 2016. Modelele sunt sortate pe baza referintelor primite de la clienti. Un alt criteriu il constituie asistenta acordata de catre design-eri. Vezi si tu care sunt cele mai apreciate modele de site din 2016.

PRIMROSE

Un magazin virtual care doar arata frumos, este insuficient. Acesta trebuie sa fie rapid, curat, simplu si usor de utilizat. Acest model de site face toate aceste lucruri pentru tine. Utilizeaza woocommerce, cel mai popular program wordpress pentru un magazin virtual. CLICK PE IMAGINE PENTRU DEMO.

AUTOMOBILE

Site recomandat pentru dealer auto. Fie ca ai o afacere mica cu cateva masini sau detii o reprezentanta, acest design este potrivit pentru tine. Pe langa faptul ca este un design frumos, este si complet functional, usor de utilizat. CLICK PE IMAGINE PENTRU DEMO.

BIMBER

O pagina de internet destinata sa devina virala in 24 de ore. Posibilitati de sortare a informatiei in functie de preferinte. Totul intr-un pachet complet, simplu de utilizat. Pur si simplu navigheaza pe net, alege ce este nou si interesant, insereaza in site-ul tau si lasa sa devina viral. CLICK PE IMAGINE PENTRU DEMO.

AVADA

Avada este cel mai nou design de site cu utilizare multimpla. Este curata, foarte flexibila, optimizata pentru dispozitive mobile, include sistem modular pentru construire pagini. Aceast design de site ridica stacheta pentru designeri. CLICK PE IMAGINE PENTRU DEMO!

BRIDGE

Cu o singura achizitie primesti 100 demo-uri unice si 24 de tipuri de asezari ale design-ului. Clientii spun ca acest model este construit pe un cadru foarte puternic si flexibil fiind un design multi-scop. CLICK PE IMAGINE PENTRU DEMO!

EDUCATION

Education este un design de site recomandat pentru cursuri, universitati, licee, scoli si gradinite. Acest design educational este bazat pe cel mai cunoscut modul specific pentru wordpress LearnPress. CLICK PE IMAGINE PENTRU DEMO!

JUPITER

Creaza web sites la care poti doar visa. Cu Jupiter totul este simplu, doar deplasezi si plasezi acolo unde doresti. Ai peste 50 de variante cu care sa incepi. Un model de site modular ce asigura un design unic si deosebit. CLICK PE IMAGINE PENTRU DEMO!